Quaranta-cinc alumnes del Grau en Medicina de l’UJI participen en la jornada d’acollida universitària

26/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 45 alumnes han participat en la tercera de les sessions de les Jornades d'Acollida que ha organitzat la Universitat Jaume I i en les quals el nou estudiantat té l'oportunitat de conéixer millor l'estructura i el funcionament de la universitat abans de començar el curs acadèmic.

Aquest dijous ha estat dedicat a l'alumnat del primer curs del Grau en Medicina, que inicien les classes el pròxim dilluns 30 de setembre, i ha comptat amb la participació de Rafael Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut; Conrado Martínez, vicedegà del Grau en Medicina; Beatriz Bonet, coordinadora de la Unitat d’Orientació Preuniversitària; Esther Climent, coordinadora de la Unitat d’Orientació Universitària; Mª Josep Soldevila, assessora del Servei de Llengües i Terminologia; Silvia Bellmunt, informadora d’Infocampus i Víctor Mouzo, estudiantat i coordinador de la Facultat de Ciències de la Salut.

Cada jornada s’ha iniciat amb una benvinguda a la facultat o centre per part del degà/a o director/a d’aquest, una xarrada d'informació i orientació, la presentació dels diferents graus, i una visita guiada pel centre. A més, es reparteix entre els assistents la Guia d'acollida amb la informació més útil i interessant per a moure's pel campus. Les Jornades d'Acollida tenen com a objectiu facilitar l'adaptació i la integració de l’estudiantat de nou ingrés en la seua titulació i en la universitat. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions