L'espectacle visual i integrador «Mur» obri la programació del Paranimf

09/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia divendres 13 de setembre la programació del curs 2019-2020 amb l'espectacle Mur, de la companyia (Cia)3, una performance visual, circense, que té com a objectiu enderrocar barreres.

Mur és un espectacle poètic i integrador amb música en directe i molt humor que se serveix de l'arquitectura efímera per a reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-se a elles.

A través d'un mur fet a base de cubs que es trenca i es destrueix, dotze persones proven infinitud de formes per a reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos als quals s'enfronten, els personatges s'esforcen per a aconseguir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir avant: «Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny».

Les entrades es poden adquirir en la web www.paranimf.uji.es o en taquilla els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i dues hores abans de l'espectacle.

 

Vídeo de l’espectacle

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions