L’ESTCE lliura els certificats de la tercera promoció del Màster en Enginyeria Industrial El Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha atorgat els premis al millor TFG i TFM en aquest àmbit

25/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  certificats-master-industrial Master_Enginyeria_Industrial_DLL77_in

    FOTO: Damián Llorens

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) ha celebrat el lliurament de certificats als 23 titulats i titulades de la tercera promoció del Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat Jaume I, dels quals n'han recollit el diploma vuit. L’acte ha comptat amb la presència de la directora de l’ESTCE, Amelia Simó; el coordinador del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, Ramón Cabello, i el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials, Javier Rodríguez Zunzarrén.

En l’acte, el Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha lliurat el premi al millor treball de fi de grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials que ha recaigut en Francisco Sayas Doménech pel treball «Proyecto de adaptación de un vehículo operado a distancia para experimentación subacuática multipropósito». A més, el Col·legi també ha guardonat el treball de fi de màster d’Enginyeria Industrial de Claudia Sempere Roig pel projecte «Optimización del cálculo de fundamentaciones superficiales para invernaderos comerciales y estandarización de producto» i ha atorgat un accèssit al TFM de Laura Vanoni Fazio titulat «Influencia de la técnica de refusión y el tipo de lubricante sobre el consumo energético por fricción de recubrimientos NiCrBSi depositados mediante proyección térmica por Oxy-Fuel (OF)».

La directora de l’ESTCE, Amelia Simó, després de felicitar els premiats i animar-los a posar en pràctica tots «els coneixements, habilitats i valors» apresos a la Universitat, ha destacat el paper fonamental dels enginyers i les enginyeres en la societat actual pel que fa al progrés tecnològic i econòmic. Així, ha recordat als egressats que poden seguir comptant amb el suport de la Universitat Jaume I i, a partir d’ara, amb el suport del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials. Per últim, Simó, ha posat en relleu que la titulació d’Enginyeria Industrial a l’UJI ha complert 25 anys i ha expressat el seu orgull per «la trajectòria que els estudis han tingut a la Universitat».

Per la seua part, el coordinador del Màster, Ramón Cabello, ha remarcat que «els alumnes s’emporten dels estudis a l’UJI la capacitat de treball per traure molt de rendiment en la seua vida professional i una formació molt àmplia i generalista en els diversos camps de l’enginyeria que els proporcionarà una alta ocupabilitat».

Finalment, el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials ha felicitat el gran esforç dels alumnes premiats subratllant la importància dels estudis realitzats.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions