Estudiants de la Universitat de Salford analitzen els recursos turístics de Castelló, Peníscola, Sagunt i la Vall d'Uixó Aquesta iniciativa s'emmarca en un projecte del Gabinet d'Estudis Turístics (GETUR) de l'UJI

09/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I acull la visita d'un grup d'estudiants de la University of Salford (UK), tutelats pels professors Simon Ireland i Richard Bell. Aquest grup d'estudiants analitzarà diverses destinacions turístiques del nostre territori. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un projecte del Gabinet d'Estudis Turístics (GETUR), coordinat per Rosa Rodríguez i Rafael Lapiedra, professors del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I. L'activitat consisteix a estudiar amb detall els recursos turístics de diverses destinacions i posteriorment fer una anàlisi de la seua competitivitat. En les conclusions dels treballs es realitzen propostes per a millorar la qualitat de les destinacions analitzades, tenint sempre en compte criteris de sostenibilitat. 

Els participants en el programa han realitzat visites in situ a les ciutats de Castelló, Peníscola, Sagunt i la Vall d'Uixó. Després de la visita, la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques acollirà una primera presentació dels resultats obtinguts a la qual es convidarà tant responsables d'empreses turístiques com responsables de la gestió pública d'aquestes destinacions.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions