La Càtedra INCREA de l’UJI obri les inscripcions per al Programa Explorer

12/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra INCREA ha obert les inscripcions per al programa Explorer «Joves amb idees» al Universitat Jaume I Space. El programa, impulsat per Banco Santander a través de Santander Universidades i amb la coordinació del Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), brindarà formació i mentoring de forma gratuïta als joves castellonencs de 18 a 31 anys que vulguen desenvolupar les seues idees de negoci. 

Es tracta d’una iniciativa de la plataforma d’emprenedoria Santander X que busca donar impuls al talent jove. En les seues nou edicions anteriors, ha impulsat els projectes de més de 5.000 emprenedors i emprenedores i ha generat centenars d’empreses en tot el país. 

Totes aquelles persones que vulguen participar hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web de la Càtedra INCREA, institució que gestiona el projecte a la Universitat Jaume I, a través del següent enllaç. El termini per a realitzar les inscripcions finalitza el 18 d’abril de 2019.

Els seleccionats podran beneficiar-se de l’accés al Universitat Jaume I Space, on desenvoluparan les seues idees de forma col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament personalitzat i formació impartida per experts en innovació i models de negoci. 

Per a aquesta nova convocatòria el programa ha incorporat més continguts digitals, enfortint la formació amb les últimes metodologies i reforçant la connexió entre joves de diferents Spaces

Comunitat, impuls i finançament
En finalitzar el període de formació i ideació, el projecte millor valorat viatjarà a Silicon Valley, l’ecosistema d’innovació més gran del món, juntament amb altres 56 emprenedors de diferents llocs, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques capdavanteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, hi haurà un premi en metàl·lic per als tres millors projectes, que rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per a accelerar el seu desenvolupament. 

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer compta també amb el premi Woman Explorer Award, que ofereix 20.000 euros per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora, i el premi d’innovació Disruptive Technology Explorer Award –impulsat per INDRA–, que brindarà 3.000 euros i assessorament per part d’experts d’Indraventures al projecte de negoci més innovador. 

Explorer és una iniciativa en xarxa que, gràcies al treball coordinat de Santander Universidades i CISE, compta amb el suport d’universitats de tot el país i amb la col·laboració i participació activa de més de 150 institucions públiques i privades com la Fundació EY, Indra, Secot i Netberry.

Aquesta serà la cinquena edició d’aquest programa que es realitze en la Càtedra INCREA, institució que s’encarrega de la seua gestió i coordinació, on a més es realitzen altres programes d’emprenedoria i on estan oberts a assessorar a totes les persones que ho necessiten.

Més informació: https://www.uji.es/serveis/increa/base/programes/itinerariemp/explorer/ 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions