La Fundació Isonomia col·labora amb el projecte «GIRA Dones: el viatge de la dona emprenedora» de la Fundació Coca-Cola En la primera fase de formació celebrada en la seu de la Fundació Isonomia han participat 10 dones de la província de Castelló

18/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha sigut seu el 13 i 14 de febrer de la primera fase de formació del projecte «GIRA Dones: el viatge de la dona emprenedora», una iniciativa de la Fundació Coca-Cola que té com a objectiu impulsar l'emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament per a la presa de decisions i la posada en marxa d'una idea de negoci, a través d'un itinerari formatiu compost per tres fases.

En la primera fase de formació titulada «Troba la teua ruta» i impartida per Dona Activa, un total de 10 dones de la província de Castelló han treballat les seues possibilitats personals i la cerca d'idea de negoci. La clausura del taller i lliurament de certificats ha estat a càrrec de Pilar Safont, vicerectora de Promoció Lingüística i Igualtat de l'UJI; Montse Ramón, directora de formació de Dona Activa, i Silvia Ribas, formadora de Dona Activa. «Aquesta oportunitat permet que dones de la província de Castelló vinculades a la xarxa de municipis d’Isonomia es beneficien dels tallers presencials del projecte que esperem que hagen servit per a generar i posar en marxa noves idees i perquè animeu altres dones a emprendre», ha assenyalat Pilar Safont.

La següent fase, que es desenvoluparà durant els mesos de març a juny, serà de formació en línia i s'aprofundirà en l'elaboració d'un projecte empresarial. Finalment, els 10 millors projectes empresarials participaran en l'última fase d'incubació i mentoria, en la qual un equip de professionals oferirà suport durant sis mesos per a posar en marxa el projecte. Els tres millors projectes, triats per un jurat, gaudiran de sis mesos extra de mentoria i una ajuda de 3.000 euros de capital inicial per a llançar el projecte.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions