La Mesa de l'RSC de Castelló convoca el primer premi de bones pràctiques de responsabilitat social per a empreses

13/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Mesa de la Responsabilitat Social Corporativa de Castelló ha convocat amb motiu del desé aniversari de la seua creació el I Premi a les Bones pràctiques de Responsabilitat Social dirigit a empreses i autònoms de la província de Castelló. Els guardons s'entregaran el 7 de març de 2019 a la Sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló en l'acte de celebració del desé aniversari de l'entitat que comptarà amb la participació de Juan José Almagro, humanista, expert en responsabilitat social i conseller de Mapfre Global i Mapfre Internacional.

Podran optar al premi empreses o autònoms que hagen desenvolupat alguna iniciativa de responsabilitat social durant dos anys consecutius, amb resultats mesurables i amb  continuïtat en el temps. El premi estableix en la seua primera edició quatre categories: Emprenedor, dirigit a empreses de nova creació de no més de 5 anys d'antiguitat; Microempresa, per a empreses d'un màxim de 10 treballadors i treballadores; Pime, que compten amb una plantilla d'entre 11 i 249 persones; i Gran empresa, per als de més de 249.

El novembre de 2008 es va constituir la Mesa de l'RSC de Castelló com una proposta pionera que buscava crear un espai de diàleg per a l'intercanvi d'informació i experiències de bones pràctiques en matèria de responsabilitat social. En el seu desé aniversari la Mesa d'RSCs cerca amb aquests guardons premiar i fomentar les bones pràctiques empresarials en responsabilitat social.

Els criteris d'avaluació que determinaran les empreses guanyadores es dividiran en tres aspectes claus com són el compromís social, el mediambiental i l'econòmic. Les candidatures poden presentar-se fins al 25 de febrer de 2019 enviant un correu electrònic a premiosrsc@gmail.com. Els premis tenen caràcter honorífic i manquen de dotació econòmica, entregant-se un trofeu dissenyat per Deferro a cada entitat guanyadora.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 7 de març, a les 11 h, i inclourà una presentació de la història de la Mesa d'RSC, una conferència de Juan José Almagro sobre lideratge i responsabilitat social i el lliurament dels reconeixements a les bones pràctiques. Després de la clausura de l'acte, se servirà un vi d'honor.

Bases de la convocatòria

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions