Carmen Lázaro, nomenada nova vocal de la Comissió Científico-Artística del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

22/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l’UJI, Carmen Lázaro, ha sigut nomenada membre de la Comissió Científico-artística del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana per designació de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

La Comissió Científico-artística és l’òrgan consultiu del Consorci de Museus i té com a objecte estudiar i aprovar els projectes expositius presentats a aquesta entitat per a la seua programació. La Comissió està formada per 10 membres, personalitats de prestigi reconegut en l’àmbit de l’art i de la gestió artística, sis d’elles designades per els Ajuntaments i les Diputacions de les tres províncies i quatre per designació directa de la Direcció General. La comissió està presidida per Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni.

Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I des de juny de 2018, ha estat la impulsora del nou Model Cultural de la universitat, que es desenvolupa sota la marca UJI-encultura, amb l'objectiu d'integrar la cultura com a valor i com a referent en la vida universitària, millorar la comunicació del programa cultural, integrar el fet cultural com un dels eixos principals de desenvolupament local i estimular la formació, la innovació i la creació cultural en tots els àmbits i afavorir-ne la promoció i la projecció.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions