Finalitza la setena edició del programa d'acceleració empresarial Castelló Global Program

08/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Diputació de Castelló i Espaitec valoren molt positivament l'esforç i el nivell que s'ha aconseguit per part de les nou empreses participants que han presentat els seus plans d'acceleració empresarial aquest matí a la Universitat Jaume I.

Després de sis mesos d'intensa formació per part de les empreses participants, finalitza Castelló Global Program, el programa d'acceleració empresarial referent a la província de Castelló i que, després de set edicions, s'ha afermat entre el sector empresarial que busca potenciar l'organització per a obtindre noves formes de treball més eficients i innovadores que puguen resultar més productives.

Les nou empreses que han participat en aquesta edició operen en vuit sectors diferents d'activitat i estan situades en sis municipis de Castelló: Arumani Ibérica, sector industrial (La Vall d'Uixó), Cloudappi, sector tecnologies de la informació i telecomunicacions (Castelló), Cye Energía, sector energies renovables (Castelló), Fustecma, sector moble (La Vilavella), La Carrasca, sector agroalimentari (Xert), Micrea Film Projects, sector audiovisual (Castelló), Prades Movimiento de Tierras, sector construcció (Castelló), Sagafluid, sector enginyeria (Vila-real), i TN Solucions, sector enginyeria (Onda).

Durant aquests mesos de formació les empreses han tingut docents i mentors professionals de gran prestigi i amb dilatada experiència nacional i internacional, els qui han compartit les seues vivències i consells amb totes les empreses seleccionades perquè puguen desenvolupar-se seguint les pautes marcades. Des del mes de maig fins al mes de novembre les empreses han gaudit de diferents sessions de formació en les quals han tingut especial rellevància temes com la innovació, estratègia empresarial o internacionalització, entre altres, a més de disposar de tallers de màrqueting i innovació.

Jesús Policarpio, director general d'Arumani, ha destacat que el programa ha sigut de gran ajuda per a definir estratègicament solucions concretes i assolibles per a una nova línia de negoci que l'empresa està desenvolupant. En la presentació de Daniel Alonso, soci fundador de Micrea Film Projects, s'ha recalcat la capacitat del programa per a introduir innovació 360º en les empreses, és a dir, en processos que repercuteixen directament a millorar l'operativa diària del projecte. També ha ressaltat la formació rebuda, que li ha permés tenir una visió genèrica de la seua empresa, reforçant coneixements en àrees tan diverses com finances o recursos humans. Finalment, Rafael Goterris, director d'operacions de Cloudappi, ha destacat que Castelló Global Program els ha permés tenir una visió empresarial i no sols tecnològica. A més, ha destacat el suport rebut en la fase de creixement de l'empresa, que actualment està obrint nous mercats a Barcelona i Amèrica Llatina.

Castelló Global Program és un programa que està organitzat per Espaitec i finançat per la Diputació de Castelló amb la finalitat d'aconseguir un sector empresarial potent i innovador dins de la província i que a més pot ajudar a zones rurals per a lluitar contra la despoblació.

Una dels avantatges de passar pel programa és que una vegada finalitzat aquest, les empreses passen a forma part del Club d'Empreses del Castelló Global Program, del qual formen part les companyies de totes les edicions i tenen avantatges com la mentorització personalitzada o l'assistència gratuïta a diverses activitats que es desenvolupen en Espaitec, com per exemple la xarrada sobre innovació que va impartir Silvia Leal enguany.

Més informació del programa en http://www.castellonglobalprogram.com/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions