La Càtedra Increa i l'Ajuntament de Castelló clausuren la segona edició de l'Escola per a Emprendre

08/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  clausura-escola-emprendre Escuela_para_emprender_DLL76_in

    FOTO: Damián Llorens

La Universitat Jaume I ha acollit la clausura de la segona edició de l'Escola per a Emprendre que realitza la Càtedra INCREA en col·laboració amb Castelló CREA emprenedoria, un projecte de l'Ajuntament de Castelló. 

La inauguració de la clausura ha estat presidida per María Ripollés, directora de la Càtedra INCREA, i Marga López i Gloria Cerezo, tècniques d'emprenedoria de l'Ajuntament de Castelló. En la taula, s'ha destacat l'evolució que han tingut els 10 projectes que s'han presentat a aquesta iniciativa i han mostrat com ha anat evolucionant la seua idea de negoci. 

A continuació, ha sigut el torn dels participants del programa, que han explicat els seus projectes posant en pràctica tots els coneixements que han anat adquirint setmana rere setmana durant el transcurs de la seua formació. Els projectes que s'han presentat han sigut molt diferents i els assistents han reflexionat sobre cadascun per a incloure-hi comentaris i millores. 

Durant l'acte també s'ha comptat amb la presència de Sergio Ayala, formador i motivador d'equips comercials, qui ha aconsellat els futurs emprenedors i emprenedores sobre com afrontar problemes i la importància d'alçar-se una vegada i una altra després d'un fracàs. Ayala ha remarcat el valor de la diferenciació, la perseverança i sobretot l'actitud: «Per molts coneixements i experiència que tinguem, si no tenim una bona actitud, el nostre valor serà igual a zero», ha afirmat. 

Per a finalitzar, la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez Moya, ha destacat la labor que es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Castelló per a fomentar l'emprenedoria i impulsar projectes que beneficien la societat. Rodríguez també ha agraït l’interès i esforç dels participants durant tot el programa.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions