El Col·legi d'Economistes de Castelló distingeix en la seua gala anual nou estudiants de l’UJI

27/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Col·legi d'Economistes de Castelló ha distingit en la seua gala anual, celebrada la passada setmana al Reial Casino Antic, els nou millors expedients acadèmics del curs 2017-2018 d'estudiantat de la Universitat Jaume I en els graus en Administració d'Empreses, Finances i Comptabilitat i Economia.

En el Grau d'Administració d'Empreses han sigut guardonats José María Fernández Yáñez, Adrián Vicente Porcar i Lucía Sanjuán Escrig. En el de Finances i Comptabilitat les premiades han sigut María Bonanad Carrasco, María José Torres Cebrián i Isabel Cotela Becerril. I en el Grau en Economia, María Delgado Gómez-Flors, Alberto Serrano Ibáñez i Tomás Budí Ors.

«L'objectiu dels guardons és premiar les actituds, l'esforç, les aptituds i el rendiment de l'alumnat que haja obtingut el millor expedient acadèmic en finalitzar aquests graus» ha explicat Arantxa Ribes Sánchez, de la secretària tècnica del col·legi, qui ha assegurat que «volem que l'inesgotable cabal de talent del nostre col·lectiu siga l'eix sobre el qual es desenvolupe la vida col·legial i per a açò que menys que donar cabuda als joves talents egressats de la Universitat Jaume I».

L'alumnat guardonat ha obtingut un diploma acreditatiu del premi; la gratuïtat de les quotes d'afiliació al Col·legi d'Economistes de Castelló durant dos anys i la gratuïtat de la inscripció a tres cursos de formació contínua dels que oferisca el Col·legi d'Economistes de Castelló al llarg dels dos anys següents a l'obtenció del premi.

Seguidament, l'entitat col·legial ha lliurat els diplomes de benvinguda als dotze economistes incorporats en l'últim any i un obsequi commemoratiu per als col·legiats que compleixen 25 anys de professió. L'acte ha sigut clausurat amb la intervenció del president del col·legi, Jaime Querol.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions