Unai Ansejo aposta per una inversió diversificada, en fons indexats, com la millor opció per a obtenir rendibilitat a llarg termini

08/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Unai Ansejo, llicenciat en Ciències Físiques i doctor en Economia per la Universitat del País Basc, ha realitzat la quarta ponència del Cicle de Conferències de la Càtedra Ciutat de Castelló a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

Ansejo, que és CEO i soci fundador de l'empresa Indexa Capital, ha parlat sobre el problema actual de les elevades comissions i les baixes rendibilitats de l'estalvi i les inversions a Espanya i ha explicat que, en l’actualitat, 350.000 milions d'euros estan invertits en fons i plans de pensions que en molts casos no aconsegueixen ni cobrir la inflació.

En la conferència, titulada «La gestió automatitzada de carteres de fons d’inversió a Espanya. El cas d’Indexa Capital», Unai Ansejo ha destacat que «les dades demostren que una inversió diversificada, de baix cost en fons indexats, és la millor opció per a obtenir rendibilitat a llarg termini». En aquest sentit ha mostrat l'exemple d'Indexa Capital, la seua empresa, que és un gestor automatitzat capdavanter a Espanya, i que ajuda a inversors des de 1.000 € a invertir de forma intel·ligent.

El cicle continuarà dimecres 14 de novembre amb la conferència «Les conseqüències del canvi climàtic a les nostres costes», a càrrec d'Íñigo Losada, Premi Rei Jaume I 2018 en Protecció del Medi Ambient, que tindrà lloc, a les 19 hores, al Menador espai cultural.

Cal recordar que la Càtedra Ciutat de Castelló, que impulsen l’Ajuntament de la capital de la Plana i la Universitat Jaume I, ha organitzat un cicle de nou conferències multidisciplinàries amb especialistes de reconegut prestigi acadèmic i científic, entre els quals figuren quatre premis Rei Jaume I 2018. Les conferencies es realitzen al campus universitari, Menador espai cultural i a la Llotja del Cànem a Castelló de la Plana.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions