Seimed i la FUE-UJI organitzen l'INFODAY H2020 sobre Instrument Pime +FTI+FET Open

26/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La FUE-UJI, a través de la seua Oficina de Projectes Europeus i Internacionals, l'EuroFUE-UJI i Seimed organitzen el 26 de setembre en la Fundació Universitat Jaume I-Empresa l'INFODAY H2020 sobre Instrument Pime +FTI+FET Open.

Aquesta acció s'emmarca en l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en R+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la Comunitat Valenciana que participen en el Programa Europeu Horitzó 2020.

La jornada estarà presidida per Jesús Lancis, vicerector de Recerca i Transferència de l’UJI, i Julia Company, directora general d’IVACE. Es tracta d'un acte de gran interès per a les pimes amb l'objectiu de donar a conèixer i al seu torn aprofundir en les novetats per a 2018-2020 sobre l'Instrument Pime d'H2020, subprograma que fins avui ha beneficiat més de 90 entitats de la Comunitat Valenciana, en la seua majoria pimes i empreses emergents.

Es presentaran també els programes Fast Track to Innovation i FET Open, els quals juntament amb l'Instrument Pime, formen el programa pilot Consell Europeu d'Innovació (EIC). L'EIC dóna suport a innovadors, emprenedors, petites companyies i científics amb idees brillants i amb l'ambició de créixer internacionalment. Proporciona finançament, assessorament i oportunitats de gestió de xarxes a aquells projectes amb innovacions capdavanteres.

L'objectiu de l'agenda és divulgar el nou pilot del Consell Europeu de la Innovació i les seues convocatòries d'ajudes per a 2018-2020: Instrument Pime, Fast Track, FETOpen i Prizes. Aquest programa pilot va dirigit a pimes, clústers, consultories, o a totes aquelles entitats amb responsabilitats directives o tècniques en R+D+i, i en general als agents d'innovació de la Comunitat Valenciana.

Al final de la jornada se celebrarà un taller de revisió de projectes en fase de proposta per a les pròximes convocatòries obertes. Les persones interessades a participar en el taller hauran de sol·licitar-ho amb antelació a través del següent correu: seimed@redit.es

Programa de la jornada: Agenda SMEi_UJI (final).pdf
Més informació i inscripcions: https://www.seimed.eu/vlx/events/register.asp?eventid=1599

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions