El Paranimf inicia el cicle «Nou cinema» amb l’aclamat documental «Caras y lugares» Aquesta tardor també es projectaran els films «Yo la busco», «Siempre juntos», «Les distàncies», «Clímax», «El capitán» i «Un día más con vida»

13/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia aquest cap de setmana el cicle «Nou cinema» dedicat al cinema d'autor i independent en versió original subtitulada amb l’aclamat documental Caras y lugares. El film, que narra el viatge d’Agnes Varda i Jean René pels pobles de França amb una furgoneta que imprimeix fotografies de gran format, va rebre l’ovació del Festival de Cannes, va estar nominat als Oscar i va aconseguir nombrosos premis com ara el de millor documental al Festival de Toronto o el Premi Independent Spirit.

Així mateix, aquesta tardor també es podran veure al Paranimf diferents propostes amb un caire actual i compromès. Les projeccions tindran lloc els dissabtes i diumenges a les 19.30 hores, amb un preu de 3 euros per entrada i de 2 euros per a les tarifes reduïdes.

El dissabte 29 i el diumenge 30 de setembre serà el torn del film espanyol òpera prima de Sara Gutiérrez, Yo la busco. La multipremiada pel·lícula brasilera Siempre juntos, es projectarà el 13 i 14 d'octubre i Les distàncies, una comèdia dramàtica que va rebre els guardons de millor pel·lícula, direcció i actriu en el Festival de Málaga de 2018, serà l'encarregada de tancar el mes d'octubre. 

Al novembre, serà el torn de Clímax, un film del controvertit Gaspar Noé que va obtindre el guardó Art Cinema en la «Quincena de Realizadores» de Cannes (10 i 11 de novembre) i de El capitán, una pel·lícula sobre la crueltat humana basada en fets reals que narra la història d’un jove desertor que es fa pasar per capità nazi en els últims anys de la II Guerra Mundial (24 i 25 de desembre). 

El cicle es completarà amb el film d’animació Un día más con vida, basat en la novel·la homónima de Ryszard Kapuściński, un relat autobiogràfic del reporter polonès sobre els seus dies a Angola en la guerra de 1975 (8 i 9 de desembre).

Les entrades poden adquirir-se en la web www.paranimf.uji.es, en taquilla els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i mitja hora abans de les projeccions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions