Apostar per la innovació i l'expansió nacional i internacional, entre els objectius de les empreses de la sisena edició del Castelló Global Program 

18/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Després de dos mesos de formació en els quals les nou empreses seleccionades han aprofundit el seu coneixement en àrees com finances, recursos humans, innovació, màrqueting, gestió de projectes o internacionalització, s'ha celebrat en Espaitec l'acte de presentació d'empreses de la sisena edició del Castelló Global Program, programa d'acceleració empresarial promogut pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) i la Diputació de Castelló. 

La presentació dels projectes ha tingut com a objectiu principal conèixer l'evolució de les empreses després de la fase de formació, aprofundint en els punts forts i febles identificats. Per a aportar valoracions quantitatives i qualitatives dels projectes, les empreses han sigut avaluades per un comitè d'experts format per professors i mentors del programa; inversors i agents financers de Castelló; i representants de Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I i Espaitec. 

Apostar per la innovació en totes les àrees de negoci, diversificar la seua activitat per a captar nous clients i expandir-se a escala nacional i internacional, són els principals objectius de creixement de les empreses de Castelló Global Program 2018. Segons han informat les empreses, el programa els està ajudant a replantejar-se molts aspectes del seu dia a dia com a empresa. Ara esperen definir totes les accions que cal implementar en el pla de creixement empresarial personalitzat en el qual ja estan treballant amb els seus mentors, un document que presentaran al novembre i serà el seu full de ruta per al creixement empresarial a curt i mitjà termini. 

L'obertura de l'acte ha comptat amb la participació del diputat de Promoció Econòmica Salvador Aguilella, i el vicerector Adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria, David Cabedo. Tots dos han destacat el recorregut del programa, el seu impacte en el territori provincial i la seua capacitat per a injectar innovació en el teixit empresarial de Castelló. 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions