Benlloc estrena emissora de ràdio local

18/06/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La ràdio de Benlloc (Vives 21 Ràdio) inicia demà dijous 14 de juny de 2018 les seues emissions diàries amb una programació que tindrà un caràcter cultural, educatiu i informatiu. La nova ràdio està vinculada a les emissions de Vox UJI ràdio, emissora de la Universitat Jaume I de Castelló, que serà repetida fins que hi haja programació estable pròpia, per a donar continuïtat a l’emissió. Es pot sintonitzar a través del dial 97.8 FM.

La informació de la cadena serà sempre en valencià, i a través d'aquesta la corporació municipal informarà de les seues activitats i notícies d’interès per als veïns i veïnes. De la mateixa forma ho poden fer les associacions i col·lectius municipals que ho desitgen. A més a més, l’emissora servirà com a via de comunicació entre les persones de Benlloc i la zona de la Plana de l’Arc.

De moment, els estudis estan al primer pis de l’Ajuntament, on es realitzarà l’informatiu i un magazín que inclourà tots els temes d’interès per al municipi. Amb tot això, s’iniciaran accions formatives per a totes les persones interessades a formar part de la nova ràdio local. També està previst que aviat s’afegisquen al projecte Vilafranca o Traiguera, entre altres. 

El projecte compta amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, la Universitat Jaume I de Castelló i l’Associació Comunicació i Territori Lluís Vives, que és la coordinadora del projecte.

Més informació en la web www.vives21.cat i també en el perfil de l’Ajuntament de Benlloc a Facebook i iVoox.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions