Alumnat de la Fundació Síndrome de Down realitza pràctiques en la Universitat Jaume I

29/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En el marc del conveni de col·laboració entre la Universitat Jaume I i la Fundació Síndrome de Down per a facilitar la realització de pràctiques formatives dels programes que imparteix la fundació i afavorir la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, l’UJI acull aquests dies una estudiant en pràctiques del mòdul d’Administració General. Es tracta de l’estudiant Ana Palau, que està realitzant unes pràctiques d’un mes de durada, coordinades des del Pla d’Atenció a la Diversitat, i que estarà a la Unitat de Suport Educatiu, la Biblioteca i la Consergeria de l’Edifici de Rectorat.

Aquesta activitat s’emmarca en una de les línies de treball del Pla d’Atenció a la Diversitat: la visibilització de les persones amb discapacitat per tal que els membres de la comunitat universitària siguen més tolerants i accepten formes alternatives de realitzar les accions i temps de treball diferents. Amb aquest objectiu es desenvolupa el Projecte INCLOU que té dos eixos fonamentals: la realització d’activitats formatives i el contacte amb entitats de l’àmbit de la discapacitat i les necessitats educatives especials.

La Fundació Síndrome de Down ha destacat que amb aquestes pràctiques es demostra que joves amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual, amb la formació adequada i els suports necessaris, poden exercir de forma correcta el seu rol professional, per la qual cosa animen les empreses i institucions de la província a donar una oportunitat laboral a aquests joves, que estan molt preparats.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions