Google tria un projecte de l'empresa Cuatroochenta d’Espaitec per a innovar en el periodisme hiperlocal 

10/01/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Google ha premiat un projecte impulsat pel Grupo Zeta per al digital madrileny Somos Malasaña que ha comptat amb el desenvolupament tecnològic de Cuatroochenta, empresa situada en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec). El projecte premiat consisteix en una plataforma per a generar continguts de qualitat sobre barris de grans ciutats, que a més ajuda a monetitzar mitjans de comunicació hiperlocals i connecta productes i serveis de xicotets negocis amb els consumidors.

L'empresa editora ha resultat triada pel gegant tecnològic al costat d'altres 100 projectes de 26 països europeus, vuit d'ells espanyols, que rebran un finançament global de 20 milions d'euros en aquesta quarta ronda del projecte DNI. El projecte ideat pel departament digital del Grupo Zeta i Cuatroochenta ha rebut el premi en una de les quatre categories: Monetization Platform for Hyperlocal News Sites.

La plataforma està concebuda per a afavorir les empreses locals, els autònoms i determinades marques per a trobar nous clients en el seu entorn més proper i, al mateix temps, oferir opcions de monetització per a recolzar el periodisme hiperlocal. La proposta conjunta de Grupo Zeta i Cuatroochenta va sorgir arran de la seua col·laboració per a elaborar la nova estratègia digital d'un dels seus mitjans regionals, El Periódico Mediterráneo de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions