Dues professores de l’UJI imparteixen un curs sobre organitzacions saludables en la Universitat Nacional de Jujuy d'Argentina

22/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les professores i investigadores de l'equip WANT de la Universitat Jaume I, Isabella Meneghel i Valeria Cruz Ortiz, han participat com a docents en el Curs de Postgrau sobre Organitzacions Saludables, Resilients i Socialment Responsables que es va celebrar del 4 al 7 de setembre en la Universitat Nacional de Jujuy d'Argentina.

El postgrau estava dirigit a persones amb titulació universitària i interessades en l'aplicació de la psicologia de la salut ocupacional i la psicologia positiva en l'àmbit organitzacional. Dels cinc mòduls que conformaven el curs, les professores de l’UJI en van impartir quatre. En el cas de la doctora Isabella Meneghel van ser el mòdul I: Aportacions de la Psicologia de la Salut Ocupacional Positiva al foment d'organitzacions saludables; Mòdul II: Indicadors laborals positius (engagement, resiliència, flow) i negatius (mobbingburnout, estrès): com abordar-los i mesurar-los; Mòdul III: Estratègies per a l'avaluació i desenvolupament del benestar psicosocial i la qualitat de vida laboral dels treballadors. Per la seua banda, la doctora Valeria Cruz va impartir el mòdul IV, Lideratge saludable: bases teòriques i aplicació en les organitzacions. 

Durant la seua estada, ambdues es van reunir (en el cas de la doctora Meneghel com a ambaixadora de l’UJI) amb el rector de la Universitat Nacional de Jujuy i amb la coordinadora de l'Oficina de Relacions Internacional per a presentar-los la Universitat Jaume I i estudiar la possibilitat de realitzar un conveni entre les dues universitats per a estrènyer vincles de col·laboració amb finalitats investigadores en el camp de la psicologia de la salut ocupacional.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions