AlumniSAUJI millora les capacitats laborals dels egressats i egressades amb un taller de lideratge i gestió de persones i equips

18/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El treball en grup, i més encara, la coordinació d'equips no és una tasca fàcil, però resulta indispensable en les organitzacions i empreses actuals. Baix aquesta premissa AlumniSAUJI ha programat conjuntament amb WONT, el grup d’investigació de la Universitat Jaume I especialista en Psicologia de la Salut Ocupacional i Psicologia Positiva aplicada al Treball i Organitzacions, el taller de creixement laboral «Lideratge i gestió de persones i equips».

Un bon lideratge i una exitosa gestió dels grups de treball és sinònim d'un òptim i profitós ambient laboral. Al taller es treballaran al llarg de quatre sessions (3, 8, 10 i 15 de maig) i en grups reduïts les diverses tipologies de lideratge que existeixen i els efectes que tenen cadascun d'ells en l’àmbit personal, grupal i organitzacional. També es donaran nocions sobre què és el lideratge transformacional i els beneficis del lideratge autèntic.

Els tallers de creixement laboral tenen com a principal objectiu desenvolupar les habilitats i recursos psicològics necessaris per incrementar l'acompliment i el benestar al treball. Les inscripcions tant per a membres d’AlumniSAUJI com de la resta de la comunitat universitària estaran obertes fins al 28 d’abril de 2017.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació: www.alumnisauji.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions