Les empreses de l’Espaitec de l’UJI easyGOband i Cuatroochenta, seleccionades per al Pavelló d'Espanya en el Mobile World Congress de Barcelona L'empresa de tecnologies financeres i l'especialista en apps castellonenques participaran en la fira de mòbils més important del món del 27 de febrer a l'1 de març convidades per Red.es

27/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Entre les 100 empreses que representaran el país en la fira de tecnologia mòbil més important del món, la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de Red.es, ha seleccionat dues empreses del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (Espaitec) per a formar part del Pavelló d'Espanya en el pròxim Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a Fira Barcelona del dilluns 27 de febrer al dimecres 1 de març de 2017. Es tracta de la fintech de sistemes de pagament sense efectiu easyGOband i de l'empresa de desenvolupament d’apps, videojocs i realitat virtual i augmentada Cuatroochenta. Una tercera empresa del parc, IoTsens, també assistirà com a visitant durant els tres dies.

Dins de la convocatòria del Pla d'Internacionalització d'Empreses Tecnològiques impulsat pel Ministeri, Cuatroochenta i easyGOband han passat el tall per a representar el sector del mòbil espanyol en la prestigiosa cita, que enguany espera superar els 100.000 assistents, més de 2.000 empreses participants i 3.600 mitjans de comunicació acreditats de 2016. Una trobada professional en la qual les empreses castellonenques esperen explorar tendències i oportunitats de negoci a escala global.  

EasyGoband serà una de les empreses emergents destacades que comptaran amb estand propi en el Pavelló d'Espanya en 4YFN, la plataforma de negoci global impulsada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, situada al recinte de Montjuïc. Els seus responsables cercaran allí noves possibilitats per a la seua polsera intel·ligent, un dispositiu portable que conté un xip amb tecnologia NFC perquè l'usuari realitze pagaments sense portar diners en efectiu, evitant cues i amb total seguretat. El portable, que a més ofereix traçabilitat i té l'aval de PayPal en un projecte de moneder electrònic amb l’UJI, ja ha sigut emprat amb èxit en grans esdeveniments i inicia ara la seua implantació en hotels, ressorts i parcs d'atraccions.

Cuatroochenta, per la seua banda, participarà entre les 20 empreses que han sigut convidades amb el paquet visita al Pavelló d'Espanya en el MWC, que per cinquè any consecutiu ocuparà un espai de 650 m2 de la fira fent de paraigua per a més de 60 companyies. Després d'haver sigut seleccionada al juny de 2016 per a assistir al Mobile World Congress de Shanghai, cercarà ara a Barcelona oportunitats i possibles aliances en el terreny de la realitat virtual i augmentada, videojocs, apps híbrides i progressive apps, així com tecnologia relacionada aplicable per a internet de les coses i ciutats intel·ligents.

Precisament en solucions integrals de maquinari i programari d'internet de les coses (IoT) és especialista l'altra empresa vinculada a l’Espaitec de l’UJI que estarà present en el MWC. Així, la castellonenca IoTsens cercarà aprofitar el format business to business de la fira per a ampliar negoci a escala internacional.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions