L’UJI i l’Ajuntament de Vila-real treballaran per a acostar estudis relacionats amb la salut i l’esport a la ciutat

05/10/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Vila-real treballaran conjuntament per a acostar estudis universitaris relacionats amb la salut i l'esport a Vila-real per a seguir impulsant la marca de ciutat. El rector, Vicent Climent, ha visitat amb l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) acompanyats pel vicerector d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner; el director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica, Juan Bautista Carda; el cap del Servei d’Esports, Carlos Hernando; l’edil de Territori, Emilio Obiol, i la regidora d’Esports, Silvia Gómez.

El primer edil ha destacat que el CTE «és un transatlàntic enorme amb moltes possibilitats de viatjar al futur, però l'hem de portar a velocitat de creuer». Per aquest motiu, ha assenyalat que «la nostra obligació ara és omplir-lo del contingut que no se li va proporcionar en el seu moment i cercar fórmules d'explotació que servisquen per a millorar la qualitat de vida dels vila-realencs i el convertisquen en un espai d'oportunitats per a tota la Comunitat Valenciana, i per això creiem que és el lloc idoni per a impartir formació universitària».

Per la seua banda, el rector de l’UJI ha qualificat de «capdavanteres» les instal·lacions i ha explicat que coneix «l’interès de Vila-real per ser un referent tant en l'àmbit de la salut com de l'esport» i que la Universitat «està ací per a parlar sobre les accions per a traure rendiment a aquest edifici». Climent ha indicat que «ens agradaria moltíssim tenir l'oportunitat d'engegar altres graus, com en el de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, però el més immediat i factible en el que podem pensar és oferir formació de màster i de postgrau especialitzada en els dos àmbits d'interès de l'Ajuntament de Vila-real, que es podrien impartir en aquest mateix recinte i que intentaríem dur a terme al més aviat possible».

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions