Un emprenedor de la Universitat Jaume I de Castelló acosta el seu negoci a Silicon Valley gràcies al programa YUZZ El projecte guanyador ha sigut «Your Life Company» promogut per Juan Domingo Carrasco, Samuel Díaz, Alejandro Castillo i Albert Morán, que ha aconseguit una plaça per a viatjar a Silicon Valley junt amb altres 41 joves emprenedors del país

26/09/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  yuzz _MG_1432in

    Lliurament de diplomes i presentació del projecte guanyador de la primera edició del programa Yuzz. | FOTO: Àlex Pérez

La Universitat Jaume I ha clausurat la primera edició del programa Yuzz en un acte en el qual s'han lliurat els diplomes i s'ha presentat el projecte guanyador d'aquesta edició del Centre Yuzz de Castelló coordinat per la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge. A l'acte han assistit la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; Maria Fayos, gerent de banca institucional València de Banco Santander; Vicente Nebot, de SECOT; Maria Ripollés, sotsdirectora de la Càtedra INCREA i Laura Martínez de INCREA. 

El projecte seleccionat com la millor idea del Centre YUZZ Universitat Jaume I de Castelló ha sigut «Your Life Company» promogut per Juan Domingo Carrasco, Samuel Díaz, Alejandro Castillo i Albert Morán, que ha obtingut una plaça per a viatjar del 29 d'octubre al 4 de novembre a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial, de la mà de YUZZ, una iniciativa del CISE (Centre Internacional Santander Emprendimiento) que compta amb el patrocini de Banco Santander, a través de Santander Universidades, i amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló. «Your Life Company» es presenta com una companyia de desenvolupament d'aplicacions que gestiona de forma integral les necessitats dels usuaris en relació a l'organització del temps. El jurat ha ressaltat el potencial social de la innovació i el grau de maduresa que presenta aquest projecte. A més, juntament amb els guanyadors de la resta de centres YUZZ, «Your Life Company» podrà participar en el premi nacional que se celebrarà el 6 de novembre en la Ciutat Grup Santander. Els tres millors emprenedors rebran una dotació econòmica 30.000, 20.000 i 10.000 euros respectivament, perquè puguen accelerar els seus projectes. 

La vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, ha recalcat durant el lliurament de diplomes la importància de la creativitat i la innovació com valors imprescindibles per al desenvolupament de la societat del coneixement del segle XXI. «Per això, des de les institucions públiques i organismes hem d'assumir com a objectiu prioritari la promoció de la creativitat i de la capacitat de la innovació en tant que són competències clau per a l'èxit, tant personal com professional» ha afegit la vicerectora, la qual a més ha felicitat a tots els participants en aquesta primera edició. «Sé que ha sigut una experiència que no podreu oblidar i que us ajudarà en el futur, ja que han estat cinc mesos de treball intens durant els quals heu acumulat una important formació» ha conclòs. 

El passat 10 de setembre es van presentar els vuit plans de negoci que optaven a ser els guanyadors del premi local del viatge a Silicon Valley. Junt a «Your Life Company» han participat «Simplu», d’Alexandru Georgian Burlacu; «Gwork», d'Enrique Calatayud; «Choosy», de Gonzalo Magaña; «Bubble.life», de Guillermo Jiménez; «Spain 180º», d'Herminia Berbel; «Bernice Motors» de Miguel Ángel Sánchez, i «Wedea» de Sergi Cuenca.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions