L’UJI i la Diputació Provincial signen el conveni per a facilitar el servei de transport als estudiants del Baix Maestrat

25/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Conveni Diputació transport diputacio-transport conveni-transport

    L'estudiantat del nord de Castelló disposarà així d'un bitllet d'anada i tornada fins a la universitat per tan sol quatre euros diaris. | FOTO: VOX UJI

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, han signat un conveni de col·laboració per a sufragar les despeses de transport públic amb autobús dels estudiants universitaris de la zona del Baix Maestrat al campus del Riu Sec de l’UJI durant el curs acadèmic 2013/2014. 

D'aquesta forma, els estudiants del nord de Castelló disposen d'un bitllet d'anada i tornada fins a la universitat per tan sol quatre euros diaris, si adquireixen l'abonament d'ús exclusiu per a membres de la comunitat universitària que té un cost de 800 euros anuals.

La iniciativa pretén reduir la despesa de les famílies els fills de les quals s'han d'anar a viure a la capital de la Plana per a estudiar un grau universitari, estimat en uns 500 euros mensuals. Utilitzant aquest transport d'anada i tornada, els estudiants han de fer front a una despesa poc superior als 100 euros mensuals.

Altres notícies:

La Diputació aporta 184.900 euros per al desenvolupament de sis programes culturals de la Universitat Jaume I

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions