Juny

01/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Juny
EO4GEO eo4geo index

Projecte EO4GEO

El grup GEOTEC ha reunit durant tres dies a l'UJI especialistes de tot Europa i els Estats Units en el marc del projecte EO4GEO

Research Pitches Contest

La professora d’Anatomia de la Facultat de Ciències de la Salut i directora del Grup d’Investigació en Neurobiotecnologia de la Universitat Jaume I, Ana Maria Sánchez, ha aconseguit el tercer premi de la segona edició del Research Pitches Contest del Grup Compostel·la d’Universitats (GCU).

Asparkía (32) revista-asparkia index

«Asparkía. Investigació Feminista»

L’Institut Universitari d’Investigació Feminista i de Gènere Purificación Escribano ha publicat el número 32 de la revista amb el títol «Diversions: produccions i pràctiques de gènere».

Revistes UJI revistes-clarivate index

Factor d'impacte de Clarivate/Redib

En aquest nou factor d'impacte les revistes de l'UJI Kul-tur, AdComunica, MonTi i Recerca han aconseguit introduir-se amb èxit.

Recurs d'imatge premi-airuse index

El projecte AIRUSE, «el millor dels millors» projectes LIFE

El projecte AIRUSE, en el qual ha participat l'ITC-UJI, ha guanyat el premi «The Best of the Best Green Cities Project» dels projectes europeus LIFE.

Grup «Personalitat i Psicopatología» estudi-violencia index

Expressió d'agresivitat

En la recerca participen experts de l'Institut de Biomedicina de la Universitat de Barcelona, el CIBERSAM, la Universitat de Lleida, la Universitat Jaume I i l'Institut Max Planck de Medicina Experimental d'Alemanya.

REMEB noruega-remeb index

Biorreactor de membranes ceràmiques

El consorci, en què participa l'ITC-UJI, ha aconseguit desenvolupar i validar un biorreactor de membranes ceràmiques per a la reutilització d'aigües residuals en l'àmbit urbà i industrial.

Recurs d'imatge jornada-canvi-climatic index

Vulnerabilitat climàtica de Castelló

L'UJI i Fobesa presenten el I Informe «Castelló davant el canvi climàtic» on destaquen deu prioritats vinculades amb el potencial en investigació científica.

Manifest per la ciència, la innovació i l’emprenedoria manifest-ciencia index

Manifest per la ciència, la innovació i l’emprenedoria

La UJI s'ha adherit al manifest impulsat pels guardonats en diferents modalitats dels premis Rei Jaume I, en el 30 aniversari d'aquestes distincions. 

Vicent Sixte Safont, Patricio González-Navarrete, Juan Andrés i Bernard Silvi  metodologia-reaccio-quimica index

Descripció reacció química

L’article ha sigut elegit com a «hot article» 2017 per la revista Physical Chemistry Chemical Physics.

Monitoratge persones majors monitoratge index

Monitoratge de persones majors

El propòsit és millorar l’observació del posicionament de les persones majors, en els seus propis domicilis i de forma no intrusiva, a partir dels senyals wifi.

Recurs d'imatge app-dolor-hospitals index

L’UJI prova en nou hospitals l'eficàcia d'una app de control del dolor

Desenvolupada pel Labpsitec per al control del dolor crònic, es provarà en nou hospitals després dels bons resultats aconseguits en l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

El Gust d'Investigar el-gust-investigar index

«El gust d’investigar»

L'objectiu del concurs organitzat per l’ESTCE i el CEFIRE de Castelló és desenvolupar un treball d'investigació en diverses àrees de coneixement.

Research Pitches research-pitches index

3rd Research Pitches UJI

Convocat per la Universitat Jaume I (UJI) amb la col·laboració del Banco Santander per a promoure la implicació del personal investigador en aproximar la ciència a la societat.

Carlos Granell carlos-granell index

Geotec en AGILE

El càrrec té una durada de quatre anys i implica la presència espanyola en el consell de l’associació europea.

Recurs d'imatge ambar-insectes index

Artròpodes fòssils

Les troballes proporcionen un marc per a interpretar les comunitats d'artròpodes fòssils conservades en dipòsits de resina d'angiospermes.

Recurs d'imatge itc-silife index

SILIFE redueix la toxicitat de la sílice com agent cancerigen

L'ITC dóna resposta als canvis en la legislació de la sílice cristal·lina respirable, la toxicitat de la qual està tractant de reduir considerablement des del projecte europeu SILIFE.

Recurs d'imatge revistes-scopus index

Impacte revistes científiques

El vicerector d’Investigació i Transferència assegura que «són fruit del treball i constància dels investigadors i investigadores compromesos amb les seues revistes».

El gust d'investigar gust-investigar index

«El gust d’investigar»

El concurs organitzat per l’ESTCE i CEFIRE Castelló, compta amb la col·laboració d'UBE i Aquarama i els vicerectorats d’Estudiantat i Investigació.

REMEB-MBR-Murcia remeb-murcia index

Tecnologies sostenibles

FACSA, ESAMUR, ITC-UJI, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i IPROMA organitzen una jornada a Múrcia per a presentar el projecte REMEB.

Campus científic 2017 colonies-cientifiques index

Colònies juridicoeconòmiques i científiques

Les colònies són una activitat adreçada a l'estudiantat inquiet, curiós i amb ganes de gaudir mentre amplia els seus coneixements i coneix altres companys i companyes.

Àgora UJI ranquing-cwur index

World University Rankings (CWUR)

La universitat pública de Castelló se situa en el lloc 940 entre les més de les 18.000 institucions que conformen el rànquing i en el lloc 36 en l'àmbit nacional.

Recurs d'imatge reunio-technovation index

Technovation Challenge: foment de les vocacions científiques per a xiquetes

Trobada de l'ESTCE i el CEFIRE per a conèixer la iniciativa de promoció de la cultura tecnològica vinculada amb la responsabilitat social.

Recurs d'imatge inversio_sostenibilitat index

Sostenibilitat en inversió financera

El grup SoGReS-MF ha testat el mètode que integra les preferències sobre factors ambientals, de responsabilitat social i governança de diferents inversors.

Recurs d'imatge laboratori-itc index

30 anys acreditant qualitat ceràmica

El Laboratori de Producte Acabat de l'Institut de Tecnologia Ceràmica és el laboratori d'assaig més antic d'Espanya acreditat per l'ENAC.

Unitat associada CSIC: tecnologia de polímers unitat-associada-csic index

Unitat associada CSIC

El propòsit és continuar amb el desenvolupament de nous materials per a l’envasament alimentari en el camp de la tecnologia de polímers.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions