Curs: Immersió clínica en cirurgia ginecològica oncològica

13/03/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 20 i 21 de març de 2018
Acte: curs
Títol: «Immersió Clínica en Cirurgia Ginecològica Oncològica»
Lloc: Escola de Doctorat, Consell Social i Postgrau i l’Hospital General Universitari de Castelló
Hora: 16 a 20 hores
Entitat: Universitat Jaume I en col·laboració amb l'Hospital General Universitari de Castelló

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica de la Universitat Jaume I ha organitzat per als dies 20 i 21 de març de 2018 la segona edició del Curs d'Immersió Clínica en Cirurgia Ginecològica Oncològica en col·laboració amb l'Hospital General Universitari de Castelló, dins del programa d'activitats previstes per la càtedra per aquest curs acadèmic.

Les classes presencials, dirigides principalment als especialistes en ginecologia i obstetrícia, es desenvoluparan dimarts de 16 a 20 hores i dimecres de 9 a 14 hores en les aules de l’Escola de Doctorat, Consell Social i Postgrau i a l’Hospital General Universitari de Castelló. Seran impartides per José Antonio Llueca i Anna Serra, director i professora del Departament de Medicina de l’UJI i membres de la Unitat Multidisciplinar de Cirurgia Oncològica abdomino-pèlvica (UMCOAP) de l’Hospital General Universitari de Castelló.

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica sorgeix de la voluntat del professorat de la Unitat Predepartamental de Medicina de la UJI de promocionar la recerca i la docència en el camp de la cirurgia. Per açò, la Càtedra fomenta la formació quirúrgica de professionals implicats en la cirurgia a través de cursos, jornades científiques i reunions.

Programa: http://www.fue.uji.es/clinical-inmersion-I

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions