Curs: «Promotor de donació de sang»

12/03/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 13 i 14 de març de 2018
Acte: curs
Títol: «Promotor de donació de sang»
Lloc: sala de Graus de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Hora: 16 a 20 hores
Entitat: Programa Salusex-Unisexsida en coordinació amb la Unitat d'Igualtat de la Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana a Castelló han organitzat un curs de «Promotor de donació de sang» que té com a objectius la formació d’especialistes i promotors en conscienciar la societat sobre la necessitat de participar en les campanyes de donació de sang. Els promotors han d'estar informats, motivats i capaços de resoldre dubtes i actuen com a enllaç entre la societat i el Centre de Transfusions.

El curs té una part teòrica i una pràctica. La teòrica es desenvolupa els dies 13 i 14 de març de 2018 de 16 a 20 hores a la sala de Graus de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. La fase pràctica es desenvolupa en col·laboració amb el Centre de Transfusions i tindrà lloc en les campanyes de donació que es realitzen a la universitat pública de Castelló en les setmanes posteriors als cursos (març/abril).

Aquesta acció s'emmarca dins del programa UJI Saludable que té com a objectiu promocionar la salut i el benestar de la comunitat universitària i de tota la societat en general. El curs és convalidable per un crèdit com a activitat universitària i té un cost de 5 €. Per fer la inscripció:
https://e-ujier.uji.es/pls/www/!inscripcio.ini?p_curso=6119&p_idioma=ca&p_cabecera=UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions