Castelló torna a prémer el botó ON en la segona edició de la UJI Game Experience

19/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La segona edició de la UJI Game Experience, un esdeveniment LAN Party de quatre dies de durada, obrirà les seues portes en el pavelló poliesportiu de la universitat pública de Castelló del 20 al 23 d'abril de 2017. Després de completar aforament en la seua primera edició, l'organització espera tornar a reunir a nombrós públic amant dels videojocs en la Universitat Jaume I sota els mateixos estendards: jugar, aprendre i compartir en la millor companyia una experiència que apunta a convertir-se en un referent a nivell nacional. L'esdeveniment compta amb el suport de la universitat i de l'Ajuntament de Castelló de la Plana.

L'organització ha previst un ampli programa de conferències, xerrades i tallers impartits per professionals de renom dins del panorama nacional que pot consultar-se a la pàgina http://gameexperience.uji.es/. Entre ells Enrique Corts de Super Mega Team; Carlos Coronat de Pantumaca Barcelona; Ludipe de ALPixelGames; Marcos Vendrell de Xarxa Little; Jorge Varea de «Animal Wars»; David García de Píxel Cream, qui ja va estar el passat any; i també de nou, Nacho Miralles, Francisco Sayas i els xics de Catness.

Un altre dels punts forts de la UGE II serà la participació en els diferents tornejos dels títols més rellevants del moment. Amb un aforament màxim per 300 persones, l'accés a la LAN Party inclou l'estada durant les més de 80 hores que durarà l'esdeveniment i l'ús de les instal·lacions que estan equipades amb zona de càmping, àrees de menjar, condícies, dutxes i vestuaris. El preu de venda de les entrades oscil·la entre els 6€ i els 17€ i la inscripció es realitza a la web: http://gameexperience.uji.es/inscripciones/.

En la UGE I, figures de la talla de Samuel Molina (@FuKuy); María Amores (@blissy); David García (CEO) i Jorge Pedraza (Programador) de Píxel Cream; Moisés Aragoneses (Doctor en Arts Visuals per la UPV); Marc Jovani (Compositor); Nacho Miralles (expert en Sistemes Intel·ligents i usuari avançat de Unity3D); Rubén Rincón, Àudio Designer i Compositor; Francisco Sayas i la gent de HackCS i EngiON; i l'equip al complet de Catness Game Studios: David Rodríguez, Marco Domingo i Adrián Virlán, van deixar la seua empremta en l'esdeveniment. La concòrdia i el bon to van ser les notes dominants i tots ells, van tenir bones paraules i van catalogar l'experiència de molt positiva.

Imatges de la 1º edició: http://www.uji.es/com/fotonoticies/arxiu/2016/04/01/uji-game-experience/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions