IX Jornades de AAHEA (Associació per a l'Avanç de la Hipnosi Experimental i Aplicada) IX Jornades de AAHEA

21/11/2019 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els pròxims dies 22 i 23 de novembre de 2019 se celebraran a Castelló les IX Jornades de AAHEA (Associació per a l'Avanç de la Hipnosi Experimental i Aplicada) en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, juntament amb la Universitat Jaume I.

Les jornades se centraran en els falsos testimonis i els falsos records, com podeu veure en el programa, aspectes de gran rellevància en l'àmbit jurídic, en la recerca policial i en la psicologia forense.

En aquest enllaç podeu consultar un informe complet on s'arreplega el caràcter científic i l'evidència disponible sobre la eficàcia i la eficiència de la hipnosi clínica aplicada en diferents àmbits de la salut: https://www.aahea.net/informe-sobre-hipnosis-aplicada-basada-en-la-evidencia/

Existeixen uns requisits bàsics per a poder assistir a les Jornades (particularment al taller): tindre un grau/llicenciatura o estar cursant l'últim any d'algunes carreres universitàries, com Psicologia, Infermeria i Medicina, així com tindre una formació prèvia en hipnosi cientìfica, amb un mínim de 8 hores, preferiblement cursades en Universitats i Col·legis Oficials.

Si algun o alguna de vosaltres teniu interès a assistir a les Jornades, hem organitzat una activitat gratuïta per a proporcionar la formació teòrico pràctica mínima necesària per assistir al taller de les dites Jornades. Aquest curs serà impartit pel Dr. Antonio Capafons Bonet, Catedràtic de Universitat de la Facultat de Psicologia, Universitat de València, i director de la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluís Alcanyís, de la mateixa universitat. 

El professor Capafons és el president de la Associació per a l'Avanç de la Hipnosi Experimental i Aplicada (AAHEA), a més de membre fundador i antic responsable del Grup de Treball de Hipnosi Psicològica Clínica i de la Salut, per a l'Avanç Segle XXI (SEPCyS).

El curs gratuït s'impartirà el 17 d'octubre de 10 a 14 hores i de 15:30 a 19:30 hores a la Universitat Jaume I (ja us informarem de l'aula). 

Aquells de vosaltres que estigueu interessats contacteu amb la professora i vicedegana de Psicologia Ana Alarcón al seu correu: alarcon@uji.es.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut