Estratègies de prevenció en alimentació per a un envelliment saludable. 3a edició

15/03/2022 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial.

Dirigit a

PAS de l'UJI.

Competència/es a desenvolupar

Competències personals i interpersonals

Objectius

- Preparar el nostre cos per a un envelliment saludable actiu i feliç.
- Preparar el nostre cervell per a un envelliment saludable, allunyant-lo del deteriorament de la funció cognitiva i de la pèrdua de memòria.
- Confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana i preparar-lo en dos hores.

Continguts

Com alimentar-nos per a:
- Mantenir una forma física adequada.
- Mantenir les nostres capacitats intel·lectuals i el nostre cervell en condicions òptimes.
- Reduir la incidència de malalties degeneratives.

Durada

4,5 hores.

Participants

Màxim 20 persones.

Lloc

Aula MD1111AA (1a planta, Edifici MD1 de la Facultat de Ciències de la Salut)

Calendari

4, 5 i 6 d'abril de 2022.

Horari

de 13:30 a 15 hores.

Professorat

Pilar Esquer Tomás (Coaching nutricional)

Termini d'inscripció

Del 18 de gener al 7 de febrer de 2022.

Avaluació

Al final del curs es farà una prova final en la qual seran avaluats els coneixements del personal inscrit. Per a poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Certificats

El personal inscrit que haja assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i haja obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima i superació de la prova final no s'expedirà cap certificat.

Nota: Aquesta activitat s’emmarca dins del programa UJI Habitat saludable i està organitzada amb la col·laboració de l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans