María Ripollés i Andreu Blesa imparteixen un webinar sobre l'ensenyament a emprendre en les universitats

10/05/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El passat 6 d'abril María Ripollés, Directora de la Càtedra INCREA, i Andreu Blesa, professor Titular del departament d'Administració d'Empreses en l'àrea de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat Jaume I, van participar en el Cicle de webinars RED-U sobre la qualitat de la docència universitària.

En aquest van fer una xarrada de manera telemàtica que tractava els diferents desafiaments i mètodes per a ensenyar a emprendre en les universitats, així com metodologies per a la formació en emprenedoria i van donar alguns exemples d'activitats per a entrenar les dimensions emprenedores.

Tots dos tenen una dilatada carrera en el que a emprenedoria es refereix. Ripollés porta sent directora de la Càtedra INCREA quatre anys i ha publicat diversos articles relacionats amb l'emprenedoria. Blesa per la seua part porta sent professor universitari més de 15 anys i els seus interessos en l'àmbit de la investigació estan relacionats amb el màrqueting estratègic i la iniciativa empresarial internacional entre altres.