La Biblioteca de l’UJI inicia l’horari especial d'exàmens

07/01/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Del 7 al 22 de gener (període d’exàmens): OBERT 24 HORES (per a més informació sobre horaris consulta el web de la Biblioteca)

L’edifici romandrà obert les 24 hores per a facilitar l’estudi, l’accés a les sales i la consulta de material bibliogràfic a l’alumnat durant aquest període d’exàmens. L’horari d’atenció per part del personal de l’edifici serà l’habitual, de 8 a 22 hores de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores els dissabtes. Diumenges no hi haurà atenció al públic. Aquest servei de 24 hores compta amb dues excepcions: els dissabtes 12 i 19 de gener, quan la Biblioteca tancarà entre les 22 hores i les 8 hores de l’endemà, diumenge.

Durant aquest període s'intal·laran els torns d'accés i només es permetrà el pas als membres de la comunitat universitària amb carnet UJI. Els membres d'AlumniSAUJI Premium podreu accedir amb el vostre carnet o, si encara no disposeu d'ell, amb la carta de benvinguda que us acredita com a membres i que haureu d'ensenyar al personal de seguretat de l'entrada. Si, pel contrari, l'heu perdut o està caducat, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de com tramitar un nou carnet i com accedir-hi de forma provisional.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI