Els participants UJI Empren On Social presenten els resultats de les fases 1 i 2

01/03/2018 | UJI EMPREN
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aquest dimarts 27/02 es va reunir el consell assessor d'emprenedoria del Programa On Social, es va estudiar l'evolució de la fase 1 i 2, així com punts forts i febles de la mateixa.

Després d'aquesta reunió, es va donar pas a l'avaluació de la fase 1 i 2 dels projectes. S'explique breument quins són els objectius del On Social, posteriorment els participants van exposar els seus projectes, posant l'accent en l'evolució que havien aconseguit durant el seu pas per les primeres fases. 

Després d'unes magnífiques exposicions, plenes de potencial i consells per part dels experts i companys, es va passar a explicar de forma ràpida les fases 3 i 4. Aquestes últimes fases seran dutes a terme per Espaitec. A partir del 28 de febrer s'inicia la fase 3 amb la presencia de Gines Haro, emprenedor social, que ajudarà als participants a seguir i millorar les iniciatives emprenedores del programa. 

Des de UJI Emprèn i desde la Càtedra INCREA estem molt orgullosos de veure com els participants han sabut absorbir cada consell i han evolucionat amb els seus projectes de forma considerable. A més, ens alegra saber que continuen en bones mans. Estem segurs que aconseguiran allò que es proposen!