Ajudes a la investigació de la Generalitat Valenciana, convocatòria 2020

21/08/2019 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Us informem, a efectes informatius i per facilitar la vostra planificació, que hem rebut de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana la següent nota informativa en relació a la propera convocatòria, per a l'exercici 2020, de subvencions del Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en la Comunitat Valenciana.

Podeu trobar informació sobre les properes convocatòries al següent lloc web. També podeu consultar la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.  

D'altra banda, aprofitem per a informar-vos que, segons la planificació mensual d'actuacions que va publicar l'Agència Estatal d'Investigació, per al mes de setembre de 2019 està prevista l'obertura del termini de sol·licituds de projectes d'investigació en les modalitats de "generació de coneixement", "reptes investigació" i "reptes col·laboració" del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnia i d'Innovació 2017-2020.

En breu rebreu les corresponents notificacions de l'OCIT comunicant el procediment per a la tramitació de les sol·licituds a la Universitat Jaume I (Flaix I+D).

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació