Ajudes i subvencions a l'I+D: Noves convocatòries

03/10/2019 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Us informem que es troben obertes les següents convocatòries d'ajudes i subvencions a l'I+D+i:

Ajudes per a 2019 per a projectes "Reptes-Col·laboració" en el marc del Programa Estatal d’I+D+i Orientada als Reptes de la Societat. Consulta aquí el Flaix I+D 937 de l'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT). Termini de presentació: fins al 21 d'octubre de 2019. Entitat convocant: Agència Estatal d'Investigació

Ajudes per a 2019 per a “Projectes d’I+D+i” en el marc del Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d’I+D+i i del Programa Estatal d’I+D+i Orientada als Reptes de la Societat. Consulta aquí el Flaix I+D 934 d'OCIT. Termini de presentació: fins al 14 d'octubre de 2019. Entitat convocant: Agència Estatal d'Investigació

Subvencions per a 2020 del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, elDesenvolupament Tecnològic i la Innovació a la Comunitat Valenciana. Consulta aquí el Flaix I+D 932 d'OCIT. Termini de presentació: fins al 30 de setembre de 2019 tots els annexos, a excepció de l'annex 10. Annex 10 fins al 4 d'octubre. Entitat convocant: Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

A efectes informatius i per facilitar la vostra planificació, aprofitem per a recordar la planificació mensual d'actuacions que va publicar l'Agència Estatal d'Investigació.

Flaix I+D recopila informació sobre convocatòries d'ajudes a la investigació. A més de la consulta en web, és possible subscriure's al butlletí per a rebre les novetats per correu electrònic. Es pot sol·licitar l'alta escrivint a hcerda@uji.es amb l'assumpte "Alta Flaix".

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació