Imatge Màster Universitari Erasmus Mundus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima robotica-marina producte

Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima. Erasmus MundusEnginyeria i Arquitectura

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

El Máster en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima (MIR, d’acord amb les sigles en anglès), combina de manera innovadora la robòtica i la intel·ligència artificial en el context de l'avanç de la ciència marina i marítima i les seues aplicacions tecnològiques. El programa del MIR comprèn 2 anys (4 semestres i 120 crèdits ECTS). El primer any (primer i segon semestre) ofereix una sòlida formació en ciències marines, robòtica i intel·ligència artificial a la Universitat de Toló (UTLN), França. Durant el segon any, en el tercer semestre els estudiants trien un dels tres itineraris d'especialització : Robòtica Aplicada a Missions d'Intervenció Submarina, a l'UJI, Autonomia en Operacions Submarines, a la NTNU, Noruega, o Robòtica Marina Cooperativa per a Aplicacions  Científiques i Comercials, a l'IST-UL, Portugal. El quart semestre es destina a la realització del treball de fi de màster en el marc de les pràctiques d'investigació o d'empresa, i pot dur-se a terme en qualsevol de les institucions sòcies principals o associades del MIR, sempre sota la cotutela d'un soci principal.

Centre: Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Programa
Màster Universitari
Duració
120 Crèdits
Places
6

Interuniversitari

Aquest màster està organitzat per diferents universitats.

Erasmus Mundus

Aquest títol està organitzat i impartit per diferents universitats internacionals de reconegut prestigi.

Doble títol internacional

Aquest grau et dona la possibilitat d'estudiar en una altra universitat i tenir dues titulacions europees.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents sistemes-inteligents-2013 index

Sistemes Intel·ligents

60 Crèdits
40 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Matemàtica Computacional matematica-2013-presencial index

Matemàtica Computacional

60 Crèdits
15 Places