Torna el programa «Treball saludable» per a la millora de la salut i la postura corporal de la comunitat universitària UJI Les sessions, de caràcter gratuït, es desenvoluparan de manera presencial als diferents centres del campus i consistiran en exercicis d’estirament i tonificació

07/09/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I inicia de nou de manera presencial el 19 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d'activitats de gimnàstica suau.

El programa, que va començar al curs 2018-2019, consisteix en sessions d’estiraments i tonificació per a la millora de la postura corporal al treball, l'aula i la vida diària de l'estudiantat, PAS i PDI, i es duran a terme en dos horaris de dilluns a dijous. Aquest curs com a novetat és faran sessions de matí i vesprada per tal d'arribar a tot el personal i estudiantat que venen al campus en horari de vesprada. Aquesta és una reivindicació d'aquests col·lectius que per fi podran gaudir a la vesprada del programa.

Els horaris per tant quedaran de la següent manera. Dilluns de 8 a 8.30 hores al hall de la Facultat de Ciències de la Salut i de 16.45 a 17.15 en l'edifici d'ampliació de biblioteca, nivell 0. Dimarts la sessió matinal serà a les 11.00 hores al hall de Rectorat i a la vesprada a les 16.45 al hall de la Facultat de Ciències jurídiques i Econòmiques. Dijous la sessió matinal serà a les 8.00 a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i a les 16.45 a l'Edifici d'Esports i Serveis Centrals. Per últim Dijous a les 11.00 hores el programa estarà a l'Escola de Doctorat i Consell Social i de vesprada a les 16.45 al Hall de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Aquesta activitat física es realitzarà de setembre fins a finals de maig i les persones interessades poden acudir a qualsevol dels espais i horaris. Com sempre, es respectaran les normatives sanitàries en vigor i no caldrà inscripció prèvia ni roba especial o dutxar-se en finalitzar l'activitat, ja que està pensada per a poder fer-ho amb roba de carrer i sense suar.

La iniciativa està impulsada per la Universitat Jaume I a través del seu Servei d’Esports.

Més informació
 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports