La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2021-2022 per a la promoció de l’esport universitari

01/07/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Aquests premis són fruit d'una de les accions establides en el conveni de la Fundació amb les set universitats valencianes i enfocades directament a l'ajuda als estudis dels universitaris valencians.

La primera modalitat està dirigida a estudiantat esportista matriculat a l'UJI durant el curs acadèmic 2021-2022 en estudis oficials de grau, màster o doctorat i que haja compaginat els estudis amb la pràctica esportiva d'alt nivell. La dotació econòmica per a cada universitat s'ha fixat en 2.000 euros, a repartir entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d'una placa commemorativa. 

La segona modalitat, gestionada per la Universitat Politècnica de València que ostenta la Secretaria del CADU, està dirigida als millors esportistes titulats que hagen finalitzat els estudis durant el curs 2021-2022 en alguna de les universitats valencianes que participen en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), compaginant els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica ha passat de 2.400 euros en 2019 a 4.000 euros en aquest curs, a repartir també entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa i un diploma acreditatiu. Aquest premi valora tot el rendiment acadèmic i esportiu al llarg de la trajectòria universitària. 

Més informació

Informació proporcionada per: Servei d'Esports