La Jaume I rep l’estudiantat llatinoamericà becat pel Banco Santander Durant el curs 2013/2014 es beneficiaran d'aquestes beques 27 estudiants de màster i 10 de doctorat.

28/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Beques Santander becats-santander becas

    Durant aquest curs acadèmic es beneficiaran d'aquestes beques 27 estudiants de màster i 10 de doctorat. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Universitat Jaume I ha donat la benvinguda oficial als estudiants llatinoamericans de màster i doctorat que aquest curs acadèmic han sigut becats pel Banco Santander, a través de a través la seua División Global Santander Universidades, per a cursar estudis de màster i doctorat. En concret, durant aquest curs acadèmic es beneficiaran d'aquestes beques 27 estudiants de màster i 10 de doctorat. 

El programa de beques atorga ajudes de matrícula de fins a 2.000 euros per als alumnes que cursen el màster en línia i de fins a 2.000 euros de matrícula més una ajuda econòmica d'altres 2.000 euros per als estudiants presencials. Aquest programa, que es va iniciar el 2007 i s'ha anat consolidant, ha permès que fins al moment més de 150 estudiants de més de 15 nacionalitats diferents hagen pogut realitzar els seus estudis de màster a l’UJI, com ha assenyalat la vicerectora de Cooperació, Relacions Internacionals i Institucionals i Multilingüisme de la Universitat Jaume I, Inmaculada Fortanet.

Per la seua banda, el programa d'ajudes per a estudiants de doctorat, que es convoca des de 2010, adjudica ajudes econòmiques de 5.000 euros per curs acadèmic a 10 estudiants de doctorat de l’UJI que hagen realitzat prèviament un master en aquesta universitat. 

L'acte s'ha iniciat amb la benvinguda a càrrec de la vicerectora Inmaculada Fortanet i de José Mª García de los Ríos González, director de convenis a Espanya de División Global Santander Universidades. A continuació, la tècnica de l'Oficina de Relacions Internacionals Gracia Ibáñez ha explicat als estudiants qüestions pràctiques sobre la seua estada a Espanya i les obligacions com a becaris. Finalment, la directora acadèmica de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, Carmen Lázaro, els ha informat sobre el programa UJI-Voluntària. 

Banco Santander col·labora amb la Universitat Jaume I en el desenvolupament de diverses iniciatives a través de la seua División Global Santander Universidades. El banc col·labora amb més de 1.040 universitats i centres de recerca de tot el món. Més informació en http://www.santander.com/universidades.

Fotografies

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions