Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I va acollir en les seues pistes d’atletisme l'eixida de la XXI Marató i Mitja (MiM) en la qual van participar prop de 1.500 corredors i corredores per a realitzar 60 quilòmetres fins a Sant Joan de Penyagolosa.

En aquesta prova, en la categoria masculina Borja Fernández va quedar en primer lloc amb un temps de 05:24:33. El segon a arribar a meta va ser Miguel Caballero, qui va fer un temps de 05:26:35, i en tercer lloc Cristóbal Adell, amb 05:31:30.

En la categoria femenina va guanyar Azara García, amb un temps de 06:15:03, seguida de Mónica Vives, qui va creuar la meta en 06:42:16, i Eva Mesado (06:47:47).

Penyagolosa Trails® MiM és una prova de resistència en règim de semi-autosuficiència que parteix des de la ciutat de Castelló, al nivell del mar, per a acabar a Sant Joan de Penyagolosa, amb un desnivell acumulat de 3.300 metres. En un temps màxim de 15 hores, els corredors han de completar 60 km travessant els termes municipals de Castelló, Borriol, les Useres i Xodos, per a arribar a la meta situada a Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres d'altura. La competició forma part del Spain Ultra Cup.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions