L’Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de l’UJI promourà en 2022 premis, beques i pràctiques internacionals per a l’estudiantat La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula ha presentat la memòria d’activitats i les noves propostes per al 2022

26/01/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I s’ha reunit per a presentar la memòria de les activitats realitzades durant el 2021 i aprovar la proposta d’activitats per al 2022. A la reunió han assistit Inmaculada Rodríguez, vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social; Amelia Simó, directora de l’Aula i directora de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), i Javier Gasch, responsable de selecció del Departament de Recursos Humans de Torrecid.

Durant aquest últim any, l’Aula ha dut a terme nombroses activitats destinades a l’estudiantat de la Universitat Jaume I, entre les quals cal destacar la convocatòria de les Beques Aula Fundació Torrecid 2020, que es va resoldre i es va realitzar el lliurament de les beques al 2021, i la participació de l’Aula en el Programa UJI World, el programa de pràctiques internacionals que promou la mobilitat de l'estudiantat de grau i màster en col·laboració amb empreses innovadores de l'entorn amb un alt nivell d'internacionalització. També cal destacar les convocatòries dels premis Torrecid al millor treball de fi de grau i millor treball de fi de màster de l’ESTCE.

D’altra banda, l’Aula Fundació Torrecid ha fet diferents activitats formatives, com ara el seminari en línia «Com afrontar amb èxit un procés de selecció», que va comptar amb la participació d’unes 80 persones. També ha realitzat sis xarrades impartides per professionals de Torrecid en diversos graus i màsters de l’UJI, en les quals s’han tractat temes com ara les tècniques de venda, eixides professionals, estratègies en la direcció d’empreses, etc. A més, s’han organitzat diverses visites a l’empresa per part d’alumnat i professorat de l’ESTCE.

A més d’aquestes activitats, també ha premiat l’alumnat guanyador de les Olimpíades de Química. En l’àmbit de l’ocupació, ha participat en la Fira d’Empreses 2020-2021 organitzada per l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals; en la II Fira Virtual de l’Ocupació de l’UJI, i en les VII Jornades de presentació d'empreses col·laboradores amb el Grau en Enginyeria Informàtica.

Entre les activitats que es promouran al 2022 destaca la concessió de diferents tipus de premis per a l’estudiantat de l’UJI, beques per a la realització de pràctiques internacionals en alguna de les delegacions de l’empresa a l’estranger, i la realització del Seminari de Lideratge Internacional. Així mateix, també està prevista la realització d’un Curs de Lideratge i Innovació.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions