Publicacions de l'UJI presenta a Ceuta el títol «El tablado, la calle, la fiesta teatral en el Siglo de Oro»

15/09/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I de Castelló ha presentat durant el IV Simposi Internacional «Festa, art i literatura en terres de frontera» l'obra El tablado, la calle, la fiesta teatral en el Siglo de Oro, de Miguel Zugasti i Ana Zúñiga (ed.). L'acte ha comptat amb la participació de la directora de la col·lecció «Biblioteca Potestas», Inmaculada Rodríguez, juntament amb els responsables de l'edició, docents de la Universitat de Navarra.

La quarta edició del simposi, continuació dels tres congressos anteriors celebrats a Pamplona (2016, 2017 i 2019) i organitzat pel Grup d'Investigació TRIVIUN-Teatre, Literatura i Cultura Visual de la Universitat de Navarra, ha congregat més d'una trentena d'especialistes procedents de diferents universitats i centres d'investigació.

La trobada ha comptat amb la col·laboració de la UNED de Ceuta, el Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Granada i l'Institut d'Estudis de Ceuta i està emmarcat en el projecte «Teatre, festa i cultura visual en la monarquia hispànica (ss. XVI-XVIII)», concedit pel Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), Subdirecció General de Projectes d'Investigació (FFI2017-86801-P).

L'objectiu ha sigut debatre entorn del concepte de frontera (siga geogràfica o cultural) en els territoris d'Espanya, Amèrica i el nord d'Àfrica, des d'un enfocament interdisciplinari en el qual conflueixen disciplines com la Història i la Geografia, l'Arqueologia, la Història de l'Art i l'Arquitectura, la Filologia, la Literatura i el Teatre, l'Educació i les Ciències Socials.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions