L'UJI, Fundació Elecnor i Elecnor realitzaran accions formatives conjuntes

19/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló, Fundació Elecnor i Elecnor han signat un conveni general de col·laboració per a l'establiment i desenvolupament de relacions acadèmiques, culturals i científiques entre les tres entitats.

L'acte ha comptat amb la participació, per part de l'UJI, de la rectora Eva Alcón; el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra; el responsable de l'Àrea d'Enginyeria Elèctrica, Néstor Aparicio, i el professor Enrique Belenguer de la mateixa àrea.

Per part de la Fundació Elecnor ha assistit Jorge Ballester, director de la fundació, i per part d'Elecnor, Bernardino Casado, delegat de manteniment i serveis.

La rectora de l'UJI ha destacat que aquest conveni «fixa un marc de col·laboració estable per a generar coneixement especialitzat i contribuir a la seua divulgació com a eina de millora social, tecnològica i empresarial» i ha agraït la confiança de la Fundació Elecnor i d'Elecnor en la Universitat Jaume I.

Per part seua, Jorge Ballester, director de Fundació Elecnor, va afirmar que «les empreses tenim moltes maneres de retornar a la societat el que ens aporta, i una és treballar per a oferir als joves oportunitats que els permeten créixer professionalment en entorns reals de treball, la qual cosa sens dubte els facilitarà en un futur la cerca d'oportunitats en el mercat laboral. En aquest sentit, la col·laboració entre empresa i universitat resulta fonamental».

El propòsit és l'organització i realització d'accions formatives concertades (conferències, congressos, reunions, jornades o cursos) mitjançant l'intercanvi d'experiències i coneixements, personal expert, recursos didàctics, infraestructures o docents en les àrees d'interès comú. Cadascuna de les accions que es realitzen es plasmarà com una addenda a aquest conveni.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions