L'empresa Vernís s'incorpora al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

06/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Vernís s'ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, en un acte celebrat el dilluns 5 de juliol de 2021 a la seu de la FUE-UJI. Carlos Gonzalvo Lucas, director gerent de Vernís, ha subscrit l'acta d'adhesió en presència de la rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón, i del president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera.

Sebastián Pla, president del Consell Social de l'UJI i vicepresident de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa; Modesto Fabra, vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació de l'UJI; Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI, i Javier Grandío, secretari del Consell Social i del Patronat de la Fundació, han assistit a l'acte.

Carlos Gonzalvo Prades, adjunt a la direcció general de Vernís, ha sigut designat representant de l'esmaltera en el Patronat de la FUE-UJI.

La rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI ha destacat que se suma al Patronat «una empresa amb més de 50 anys de trajectòria en un sector altament competitiu i amb projecció internacional, com és el de les frites, esmalts i colorants per al sector ceràmic» i ha agraït al director gerent de Vernís, Carlos Gonzalvo, el suport a l'UJI a través d'aquesta adhesió a la FUE-UJI.

A més, ha subratllat que «amb Vernís ja som 34 les entitats patrones: la mateixa universitat, la Diputació de Castelló, el Port de Castelló, dues associacions empresarials, vuit ajuntaments i 21 empreses. Per això, aquest patronat és un espai de connexió entre la Universitat Jaume I, la universitat pública de Castelló, i el teixit social i productiu del nostre entorn».

En el transcurs de la trobada, Carlos Gonzalvo ha mostrat el seu interès a enfortir el vincle amb la Universitat Jaume I a través de la FUE-UJI i ha afegit que aquesta aliança permetrà a Vernís estar més prop del talent i de la formació, els dos pilars fonamentals sobre els quals consolidar el futur de la companyia.

Per part seua, Carlos Cabrera ha expressat la satisfacció de la FUE-UJI per aquesta última incorporació al màxim òrgan de govern de la Fundació. «Que una empresa capdavantera com Vernís s'integre avui en el nostre patronat és la millor de les notícies i un aval d'incalculable valor per a la Fundació».

Vernís, amb seu central a Onda i centre tecnològic a Fiorano Modenese (Itàlia), fabrica i comercialitza frites, esmalts, colorants i tints d'injecció per a la indústria ceràmica des de l'any 1969.

Els seus més de 50 anys d'activitat li han permès contribuir a l'evolució tecnològica en la indústria ceràmica, des de l'aparició de la monococció porosa fins a la tecnologia de decoració digital per injecció de tinta. Al llarg dels anys s'han succeït diverses ampliacions, així com la creació de la seu de Vernís Itàlia, que han permès adequar les instal·lacions a la més moderna tecnologia i garantir uns nivells d'estoc i capacitat de producció que asseguren un subministrament d'elevada qualitat i consistència.

Present en quatre continents, Vernís és des dels seus inicis una empresa amb vocació exportadora. A més, tant la seu i matriu espanyola com el centre tecnològic a Itàlia permeten transmetre a la resta de mercats la millor tecnologia i know-how, per tal de facilitar als clients tenir accés a la tecnologia i disseny més avantguardistes.

Des dels seus inicis, Vernís ha entès la importància de la investigació, el desenvolupament i la innovació com un pilar fonamental per a l'èxit de la companyia. És per això que durant tota la seua història ha dedicat part dels seus recursos a obtenir noves solucions tècniques i estètiques amb la finalitat de traslladar als seus clients les millores obtingudes. No és casualitat, per tant, que Vernís haja obtingut diversos premis, entre els quals cal destacar: Alfa d'Or 2006: GripSystem; Alfa d'Or 2013: Alquímia Or Ceràmic; Alfa d'Or 2016: NiceGrip; Alfa d'Or 2019: Lummix; Premis a l'Exportació 1997, 2000 i 2008.

www.fue.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions