Sis projectes d’alumnat de la Universitat Jaume I participaran en el Talent Audiovisual Universitari

09/06/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els treballs Theatrum Mundi de Sara Molina i El negoci del fem de Jose Antonio Alhama i Clara Hernández han sigut reconeguts com els millors projectes en el cliffhanger celebrat a l’UJI, que tenia com a objectiu mostrar els treballs que l’alumnat castellonenc ha presentat a la tercera edició de Talent Audiovisual Universitari. El jurat ha estat format per responsables d’À Punt Mèdia i per professionals de l’audiovisual valencià.

La proposta Theatrum Mundi és un format televisiu que mescla el reality i el talent show en què diversos equips competirien per produir la millor peça de microteatre inspirada en una obra de la literatura valenciana. El negoci del fem és una sèrie documental per a esbrinar els interessos que s’amaguen darrere del sistema actual de deixalles.

Organitzat pel Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació en col·laboració amb À Punt i amb el suport del Laboratori de Comunicació i del Departament de Ciències de la Comunicació, l'esdeveniment ha servit perquè alumnat de grau i màster poguera realitzar una primera posada de llarg dels seus projectes davant un jurat professional integrat per Rafa Moles (SUICA Films), Ignacio Estrela (Estrela Audiovisual), J. Fran Ruvira (Incomedia), Andrés Gimeno (cap d'Innovació i Nous Formats d'À Punt) i Elena Escura (Escuela Nucine).

La sessió ha consistit en una presentació de cadascun dels projectes i la resposta a les qüestions plantejades pel públic. Els projectes exposats han sigut:

  • El gorrión sobre la cama de rosas - Lledó Morales (alumna del Grau en Comunicació Audiovisual)
  • El silenci d’un pati - Mari Carmen Blanco (alumna del Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació)
  • Els altres onze - Agustín Alabau (alumne del Grau en Comunicació Audiovisual)
  • Theatrum Mundi - Sara Molina (alumna del Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació)
  • Una llengua en desús - Zaida Beltrán (alumna del Grau en Comunicació Audiovisual)
  • El negoci del fem – Jose Antonio Alhama i Clara Hernández (titulats del Grau en Periodisme)

La comissió organitzadora del Talent Audiovisual - Pitching Universitats Valencianes - Sector Audiovisual 2021 seleccionarà dotze finalistes entre tots els presentats per les universitats valencianes que participaran en la final que es realitzarà a la Universitat Jaume I de Castelló el pròxim 1 de juliol de 2021.

L'esdeveniment pretén generar sinergies entre les universitats i el sector audiovisual de la Comunitat Valenciana. La celebració d'aquesta convocatòria audiovisual s'emmarca dins de la política de col·laboració entre les universitats valencianes i À Punt, concretada amb la signatura de convenis marc en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions