L'UJI i la Universitat de Pavia atorguen la doble titulació internacional en Arquitectura a l'alumna italiana Margherita Capotorto Margherita Capotorto és la segona estudiant italiana a obtindre la DTI després de defensar el seu projecte final sobre un camp de refugiats a Etiòpia

04/05/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'estudiant italiana Margherita Capotorto que va cursar estudis a la Universitat Jaume I durant el curs 2018-2019 dins del programa de doble titulació internacional (DTI) entre el Grau en Arquitectura Tècnica de la Universitat Jaume I i el Corso di Laurea Magistrale in Ingegneria Edile-Architettura de la Universitat de Pavia (Itàlia) ha defensat l'abril passat el seu projecte final de grau i s'ha convertit així en la segona alumna d'Itàlia a obtindre la DTI.

El projecte titulat «Definitivamente temporaneo. Progetto di consolidamento del campo di May Aini nel Tigray», tracta sobre un camp de refugiats a Etiòpia i ha sigut dirigit pel professor Carlo Berizzi de la Universitat de Pavia. L'acte de defensa va tindre lloc per videoconferència, a la qual va assistir la professora de l'UJI Lucía Reig Cerdà, qui ha destacat l'excel·lent treball realitzat per l'alumna.

La doble titulació internacional té la particularitat de possibilitar l'obtenció d'un títol de grau per l'UJI i un títol de màster per la Universitat de Pavia, gràcies a un conveni signat entre les dues institucions acadèmiques al setembre de 2016. Per a això, l'estudiantat de la Universitat Jaume I ha de completar dos cursos a Pavia, mentre que l'estudiantat italià ha de realitzar un curs a l'UJI. Fins al moment aquesta doble titulació ha comptat amb sis alumnes italians.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions