La Universitat Jaume I publica un nou llibre sobre innovació educativa El Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM llança el llibre «IV Jornadas de Innovación Educativa. DIMEU: Camino hacia la virtualidad en la Universitat Jaume I»

15/04/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló llança una nova publicació sota el títol IV Jornadas de Innovación Educativa. DIMEU: Camino hacia la virtualidad en la Universitat Jaume I. Es tracta d'un llibre integrat dins de la col·lecció «Innovació Educativa» de Publicacions de l'UJI, que es pot descarregar de manera gratuïta des de la pàgina web del Repositori de la Universitat Jaume I, www.repositori.uji.es.

Aquest llibre pretén destacar tot l'esforç dut a terme per l'UJI en la implementació de la virtualització de la docència en els seus processos d'ensenyament-aprenentatge, davant la situació generada per la COVID-19. S'hi recullen les actes de les ponències rebudes en les Jornades que porten el mateix títol que el llibre, i que es van celebrar en juliol de 2020.

En els primers capítols del llibre queda plasmat l'esforç realitzat a l'UJI per a implementar la virtualitat en els seus processos d'ensenyament-aprenentatge i les diferents eines posades en marxa, a través del projecte UJI DIGITAL, la labor del Centre d'Educació i Noves Tecnologies, la Unitat d'Anàlisi i Desenvolupament en Tecnologies de la Informació (UADTI) i el treball dut a terme pel Servei d'Informàtica (SI). En els posteriors capítols es presenten experiències del professorat de l'UJI, explicant com van fer front al repte plantejat per la COVID-19, i com a través de la creativitat i d'un ús intel·ligent de la tecnologia van dur a terme la docència. Finalment, s'inclouen les percepcions dels alumnes, que són els receptors de tots aquests canvis.

Amb aquesta publicació, el Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM pretén contribuir a la millora de l'activitat docent a través de l'intercanvi d'experiències dins de la comunitat educativa, per la qual cosa el contingut d'aquest treball pot resultar d'interès al professorat universitari, professorat de secundària, de batxillerat, de cicles formatius o a qualsevol persona interessada en la innovació educativa.

GIE TEAM és un Grup d'Innovació Educativa de la Universitat Jaume I, creat amb l'objectiu de treballar en tres àrees: Tecnologia, Equips i Activitats Motivadores (TEAM), i està format per les professores Teresa Vallet, Teresa Martínez, Ilu Vallet, Edurne Zubiria i el professor Víctor del Corte del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I; Merche Marqués, del Departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadors de la Jaume I, i la professora Inma Bel, del Departament de Finances Empresarials de la Universitat de València.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions