L’UJI organitza una jornada per analitzar l’oci entre la joventut rural valenciana

03/12/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha organitzat la jornada tècnica Taller participatiu. Joves rurals, festa i oci. Pràctiques i reptes en context de pandèmia entre el grup de Recerca DESiRES i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en el marc del conveni entre l’IVAJ i l’UJI per tal d’aprofundir en la situació de la joventut rural valenciana. 

L’objectiu de la jornada, que ha comptat amb la presència i participació del vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis, i el director general de l’IVAJ, Jesús Martín, ha sigut obrir canals de relació entre la recerca i el cos tècnic de l’IVAJ.

L’any 2021 ha estat centrat sobre els aspectes d’oci i festius entre les joves i els joves valencians. La coordinació de la investigació l’han dut a terme Vicent A. Querol i Emma Gómez Nicolau, del Grup de Recerca DESiRES i del Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI. Així, a través d’una recerca qualitativa amb entrevistes a joves de diverses comarques de l’interior de la comunitat, s’han identificat situacions, experiències i problemàtiques diverses que ocupen i preocupen la joventut rural valenciana i també els seus pares i mares. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions