L’UJI commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

03/12/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb una lectura col·lectiva de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat a l’Àgora, per part dels diferents col·lectius de la universitat. Enguany, l’Organització Mundial de la Salut ha establert com a lema «Participació i el lideratge de les persones amb discapacitat: Agenda de Desenvolupament 2030».

Així mateix, des de la Xarxa de Serveis de Suport a Persones amb Discapacitat (SAPDU) de la qual forma part la Unitat de Diversitat i Discapacitat de l’UJI, s’ha llançat la campanya #TalentoSAPDU, un vídeo que recull testimonis d’antics alumnes amb discapacitat i amb necessitats específiques de suport educatiu que han sigut atesos en les unitats de la xarxa i que s’han incorporat al mercat laboral després de finalitzar els seus estudis universitaris.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat va ser declarat el 1992 per l'Assemblea General de les Nacions Unides. L'objectiu és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats en tots els àmbits de la societat i el desenvolupament, així com conscienciar sobre la seua situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Més informació: http://www.inclusio.uji.es

Fotografies

Vídeo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions