Policies locals de diferents punts d’Espanya es formen a Vila-real en un nou model de gestió de conflictes i tècniques de mediació El curs intensiu ha estat organitzat per la Càtedra de Mediació Policial de l’UJI i l'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real

03/12/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Policies locals procedents de la Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc i Castella i Lleó han assistit a l'onzena edició del Curs Intensiu en Mediació Policial organitzat per la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I i l'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real. La formació, de caràcter gratuït i amb una duració de 40 hores, s'ha impartit en la Prefectura de la Policia Local de Vila-real del 29 de novembre al 3 de desembre.

El curs ha comptat amb la participació de professorat universitari i d'experts dels àmbits de la psicologia, la filosofia, la pedagogia i dels Cossos de Seguretat. Des d'aqueix enfocament interdisciplinari i multidisciplinari, els assistents han conegut la proposta d'un nou model de gestió de conflictes i han adquirit coneixements sobre tècniques i eines bàsiques de mediació, sobre el marc jurídic i el procediment de la mediació policial, així com sobre temàtiques tan diverses com l'ètica de la cura o la redacció i formulació adequada d'un projecte.

En aquests moments la Universitat Jaume I té oberta la inscripció de dos cursos semipresencials sobre aquesta temàtica que començaran el mes vinent de gener: el Curs de Formació Contínua d'Iniciació a la Mediació Policial i el Curs d'Expert Universitari en Mediació Policial.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions